spot_img

Țigări de contrabandă, descoperite de polițiști într-un autoturism, în urma unui control în trafic

AcasăLocaleFălticeniȚigări de contrabandă, descoperite de polițiști într-un autoturism, în urma unui control...

Țigări de contrabandă, descoperite de polițiști într-un autoturism, în urma unui control în trafic. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.

Marți dimineață, în jurul orei 05.30, fiind in cadrul unei actiuni pe linie rutieră, patrula din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit pe bld. 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, autoturismul VW Golf.

În autoturismul respectiv au fost identificați șoferul și un pasager. Având în vedere comportamentul suspect al celor doi, s-a procedat la controlul autovehiculului, ocazie cu care în locul banchetei din spate și în portbagaj au fost identificate un număr de 500 cartușe de țigări.

Autoturismul și pachetele de țigări au fost ridicate de către organele de poliție în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de conducătorul auto sub aspectul săvărșirii infracțiunii de contrabandă. Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Cantitatea de țigarete, în valoare de cca. 79.520 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul marca VW Golf în valoare de cca. 20.000 lei, a fost indisponibilizat.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava- Serviciul de investigare a Criminalitătii Economice sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img