Un agent de pază a fost găsit mort în toaleta Oficiului Poștal Fălticeni

AcasăLocaleFălticeniUn agent de pază a fost găsit mort în toaleta Oficiului Poștal...

Un agent de pază a fost găsit mort în toaleta Oficiului Poștal Fălticeni

În noaptea de joi spre vineri, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unde funcționează Oficiul Poștal Fălticeni.

Polițiștii au stabilit că, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 04.45, un angajat al Oficiului Poștal Fălticeni a venit la serviciu, și s-a deplasat la o anexă unde se depozitează temporar coletele, ocazie cu care în WC-ul anexei l-a găsit pe agentul de pază, căzut și în stare de inconștiență.

Acesta a solicitat intervenția ambulanței la fața locului. Cadrele medicale ajunse la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Cu ocazia cercetării locului faptei, s-a constatat că pe suprafața corpului cadavrului nu erau prezente urme vizibile de violență.

Autoturismul de intervenție al bărbatului avea toate geamurile înghețate în exterior, motiv pentru care nu s-a putut stabili când acesta a ajuns la sediul Oficiului Poștal Fălticeni pentru a controla acest obiectiv.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite