Un bărbat din Forăști a încercat să se sinucidă după o ceartă cu soția

Un bărbat din Forăști a încercat să se sinucidă după o ceartă cu soția

Duminică după-amiază, lucrătorii S.P.R.1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de o femeie din satul Oniceni, comuna Forăști, că are un conflict în familie.

Femeia este căsătorită și locuiește împreună cu soțul în satul Oniceni, comuna Forăști, având împreună un copil minor.

La data de 05 februarie, în jurul orelor 14.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a provocat scandal la locuința comună, certându-se cu soția sa.

La un moment dat, acesta a plecat în grădina din spatele casei unde și-a legat un șnur în jurul gâtului și l-a agățat de creanga unui copac, amenințând că se omoară.

Soția acestuia a intervenit imediat și a rupt acel șnur, ocazie cu care au căzut amândoi la pamânt, bărbatul lovindu-se la nivelul frunții, suferind leziuni minore.

Cu ocazie intervenției la fața locului a patrulei de poliție, bărbatul a devenit recalcitrant și agresiv cu lucrătorii de poliție, fapt pentru care a necesitat imobilizarea acestuia, încătușarea și transportul cu un echipaj medical de urgență la Spitalul Municipal Fălticeni unde a fost evaluat, nefiind necesară internarea acestuia la psihiatrie.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: