Un bărbat din Hârtop a fost internat la Psihiatrie după ce a ascultat muzică religioasă la maxim în boxele mașinii

Stire din :

Un bărbat din Hârtop a fost internat la Psihiatrie după ce a ascultat muzică religioasă la maxim în boxele mașinii

Marți dimineață, patrula din cadrul SPR 12 Preutești, a fost sesizată de către un bărbat din satul Hârtop, că în centrul satului un localnic provoacă scandal.

La faţa locului a fost identificat apelantul, care a declarat că în timp ce se afla în faţa Primăriei Comunei Hârtop, a văzut un autoturism care se deplasa sinuos pe drumul public din localitate şi care a parcat în faţa unei societăţi comerciale aflată vizavi de primărie, iar la un moment dat conducătorul autoturismului a început să provoace scandal, a deschis portierele autoturismului şi a început să asculte muzică religioasă la un volum ridicat.

A fost identificat conducătorul auto respectiv, care se afla în interiorul autoturismului. Bărbatul din satul Hârtop a declarat că el a condus autoturismul marca VW Golf, pe care l-a parcat în centrul satului. Întrucât emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilometru rezultând o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se recolta mostre biologice de sânge. La spital, conducătorul auto a refuzat în prezenţa medicului de gardă să i se recolteze probe de sânge.

Întrucât bărbatul era agitat și incoerent în vorbire acesta a fost transportat cu ambulanţa la Secţia de Psihiatrie Burdujeni din cadrul Spitalului Județean Suceava la solicitarea medicului de gardă din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni, unde a rămas internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Totodată, bărbatul a fost sancţionat, iar întrucât autoturismul condus de acesta avea ITP-ul expirat a fost sancţionat şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :