spot_img

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un autoturism condus de o femeie. Șoferița era și ea băută

AcasăLocaleFălticeniUn șofer beat a intrat cu mașina într-un autoturism condus de o...

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un autoturism condus de o femeie. Șoferița era și ea băută

La data de 08 februarie, polițiștii din cadrul Poliției mun. Fălticeni – Compartimentul Rutier, au fost sesizați că pe strada Armatei din municipiul Fălticeni, s-a produs un accident rutier cu pagube materiale din care a rezultat avarierea a două autovehicule, iar conducătorul auto care a provocat tamponarea s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat pe cei doi conducători auto, iar în verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 08 februarie, în jurul orei ora 16.15, un bărbat în timp ce conducea autoturismul a intrat în coliziune ușoară cu un alt autoturism condus în fața sa de către o femeie.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,23 în cazul conducătoarei auto și 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului, care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni undei i-au fost recoltate probe de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” față de bărbat, iar în cazul conducătoarei auto a fost întocmit proces verbal de contravenție pentru nerespectarea prev. art. 102/3/a din OUG 195/2002.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img