Bucovina MediaLocaleRădăuțiAccident rutier la ieșire din municipiul Rădăuți spre localitatea Gălănești. Trei...

Accident rutier la ieșire din municipiul Rădăuți spre localitatea Gălănești. Trei persoane au rămas încarcerate FOTO

Accident rutier la ieșire din municipiul Rădăuți spre localitatea Gălănești, marți după-amiază.

Up date:

La data de 13 februarie, în jurul orelor 13.30, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din satul Brodina, conducea autoturismul marca Dacia pe DN2 H, având direcția de deplasare dinspre municipiul Rădăuți către comuna Gălănești, iar la un moment dat acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Hyundai condus de un bărbat de 45 ani, din municipiul Sibiu, care se deplasa regulamentar, pe sensul opus de circulație.

În autoturismul marca Hyundai se aflau în calitate de pasager dreapta față un bărbat de 40 ani, din municipiul Rădăuți, iar pe bancheta din spate se afla un bărbat de 38 ani, din municipiul București.

Conducătorul autoturismului Dacia Logan se afla singur în mașină.

În urma impactului a rezultat vătămare corporală a conducătorilor auto precum și a celor doi pasageri, aceștia fiind transportați la spital.

Conducătorul autoturismului Dacia Logan, a fost testat cu aparatul etilometru rezultând o alcoolemie de 1,47 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Întrucât nu s-a reușit testarea acestuia cu aparatul Drugtest, tânărului i-au fost prelevate probe de sânge și urină pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

Conducătorul autoturismului marca Hyundai a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Știre inițială:


Este vorba despre un accident rutier între două autoturisme, fiind identificate patru persoane, trei dintre acestea fiind încarcerate.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a trei ambulanțe SAJ.

Cele trei persoane au fost extrase de pompieri dintre fiarele contorsionate și predate echipajelor medicale și paramedicale.

Cele patru persoane (bărbați) implicați în evenimentul rutier au fost transportate la spital cu multiple politraumatisme.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Sursă foto captură Facebook Cromtel TV

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI