Accident rutier la Rădăuți. Două persoane au fost transportate la spital

AcasăLocaleRădăuțiAccident rutier la Rădăuți. Două persoane au fost transportate la spital

Accident rutier la Rădăuți. Două persoane au fost transportate la spital

La data de 22 mai, în jurul orelor 08.40, un tânăr de 17 de ani, din comuna Frătăuții Noi, sat Costișa, a condus motocicleta pe strada1 Mai, din municipiul Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre „piața de mașini” spre centrul orașului. 

Când a ajuns în dreptul unui bar, de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Rădăuți, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, pe lângă bicicletă, s-a angajat în traversarea drumului printr-un loc nepermis și fără să se asigure corespunzător din ambele părți, ocazie cu motociclistul l-a accidentat, ambii fiind proiectați pe carosabi.

Cei doi au suferit leziuni fizice, fiind transportați la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-a recoltat o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite