Autocarul Ansamblului „Ciobănașul” Rădăuți spart de hoți într-o parcare din Italia FOTO

AcasăLocaleRădăuțiAutocarul Ansamblului "Ciobănașul" Rădăuți spart de hoți într-o parcare din Italia FOTO

Autocarul Ansamblului „Ciobănașul” Rădăuți spart de hoți într-o parcare din Italia. Valoarea pagubei se ridică la peste 20.000 de euro.

Ansamblul a participat în Italia, la Torino, la un festival și în ultima zi, la întoarcerea spre casă, autocarul a oprit în parcarea unui mall din Torino. Toți cei 32 de membri, printre care și 17 copii, au coborât pentru a face provizii. Când s-au întors au găsit autovehiculul cu geamul spart. Hoții au furat documente, bani, ghiozdane, telefoane, obiecte personale, instrumente muzicale (vioară și cobză). Valoarea pagubei se ridică la peste 20.000 de euro.

„Cum sa fii jefuit în #ITALIA!

Simplu: te duci în plină zi la cumpărături (11:30-12.30), parchezi regulamentar autocarul, încui, îți lași lucrurile înăuntru (portofelul unui șofer cu acte, documente și bani, ghiozdane, telefoane, obiecte personale, instrumente muzicale: vioară, cobza… Etc), intri în magazin, cumperi, plătești, ieși, găsești autocarul „curat-luna” doar cu geamul spart.

Să tot mergi in #Italia, cultura, occident, CIVILIZAȚIE… Politia sau mai bine zis faimoșii Carabinieri, vin după 3 ore la locul faptei (după insistente), te cheamă sa dai o amărâtă de declarație spunându-ti ca nu sunt șanse (din start) să fie găsiți făptașii.

Și acum, te intrebi: Cine. I hotul?

Cum sa furi de la niște copii? Copii care au mers sa prezinte frumosul zonei noastre, sa ducă tradițiile, cântecul și valorile peste hotare.

În ce lume trăim???

Fantasticul si memorabilul turneu al Ansamblul Ciobănaşul Rădăuţi, asa, ca-n ultima zi!

Asa NU! #Italia, parcare #Auchan, #Torino”, a transmis pe Facebook Alina Pomohaci, soția directorului Ansamblului „Ciobănașul” Rădăuți.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite