Botoșăneancă ridicată de polițiști după ce a intrat în casa unei bătrâne de 91 de ani și i-a furat telefonul și portofelul

Botoșăneancă ridicată de polițiști după ce a intrat în casa unei bătrâne de 91 de ani și i-a furat telefonul și portofelul

La data de 08 februarie, în jurul orelor 11.00, în timp ce se afla în interiorul curții de domiciliu, o femeie în vârstă de 91 ani, din Rădăuți, a fost abordată de către o persoană necunoscută de sex feminin, de etnie romă, care i-a cerut ajutor, cerându-i alimente și bani, întrucât este o persoană fără adăpost.

Imediat, profitând de vârsta înaintată a femeii, persoana necunoscută a pătruns în curtea imobilului persoanei vătămate, ulterior, în casa de locuit, loc din care a sustras, de pe un pat, un telefon mobil de generație veche și un portofel, în care se aflau cartea de identitate a persoanei vătămate, un card de ajutor social și suma de 100 lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoarea este o femeie din municipiul Botoșani, persoană care cerșește pe raza municipiul Rădăuți.

În data de 14 februarie, cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Botoșani, femeia a fost identificată, pe numele ei fiind emis mandat de aducere. Aceasta a fost adusă la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, prin ordonanța lucrătorilor de poliție judiciară din data de 14 februarie, față de aceasta a fost emisă ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 ore.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră