Un individ din Brodina a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat bijuterii și ceasuri în valoare de 120.000 de lei dintr-o locuință din municipiul Suceava

AcasăRădăuțiBrodinaUn individ din Brodina a fost reținut pentru 24 de ore după...

Un individ din Brodina a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat bijuterii și ceasuri în valoare de 120.000 de lei dintr-o locuință din municipiul Suceava

Furtul a avut loc la data de 17 august 2023 dintr-o casă din municipiul Suceava.

În urma probatoriului administrat de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Suceava s-a dispus continuarea urmăririi penale față de un bărbat de 35 ani, domiciliat în comuna Brodina, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1, lit. d, alin. 2 lit. b din Codul Penal cu aplic. art. 41 alin. 1 din Codul Penal, având în vedere starea de recidivă a suspectului.

În data de 11 decembrie, în urma activităților informativ-operative și de cercetare penală realizate de lucrătoprii Biroului Investigatii Criminale, suspectul a fost identificat pe raza orașului Vicovu de Sus.

În urma audierii, față de individ s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Totodată, s-a efectuat o percheziție domiciliară la locuința din Suceava folosită de bărbat, ocazie cu care s-au ridicat mai multe bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

În cursul zilei de 12 decembrie suspectul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Valoarea prejudiciului creat în dauna persoanei vătămate a fost evaluată la suma de 120.000 lei (bijuterii, ceasuri).

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite