spot_img

Carambol între patru autovehicule ieșire din municipiul Rădăuți

AcasăLocaleRădăuțiCarambol între patru autovehicule ieșire din municipiul Rădăuți

Carambol între patru autovehicule la ieșire din municipiul Rădăuți spre localitatea Satu Mare, vineri seară.

Up date:

O tânără de 21 de ani, din comuna Dornești, conducea autoturismul pe DN 17 A, în afara localității Rădăuți,din direcția Mun. Rădăuți– localitatea Dornești.

Când a ajuns în apropierea intersecției cu DJ 178 B, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa, ulterior producându-se un carambol cu implicarea altor trei vehicule.

În urma impactului, un pasager dintr-un autoturism a suferit leziuni ușoare.

Conducătorii auto implicați în acest accident rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la Spitalul Municipal Rădăuți li s-au recoltat probe biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 196, al. 2 și 4, raportat la art. 194, al. 1, lit. „b” din Codul Penal

Știre inițială:

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.

În urma evenimentului rutier, a rezultat o singură victimă, un minor, care a fost transportată la spital însoțit de mama acestuia.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img