Caz șocant la Rădăuți. O femeie a fost violată de colegul de serviciu

AcasăLocaleRădăuțiCaz șocant la Rădăuți. O femeie a fost violată de colegul de...

Caz șocant la Rădăuți. O femeie a fost violată de colegul de serviciu

La data de 27 septembrie, în jurul orei 01.30, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112, de o femeie că fost agresată sexual de un coleg de serviciu.

Polițiștii au stabilit că, femeia este angajată la o firmă cu punct de lucru în municipiul Rădăuți.

La data de 27 septembrie, aceasta a terminat tura de serviciu, după care s-a deplasat la autoturismul personal, cu intenția de a merge acasă. Imediat, a fost abordată de un coleg de muncă, care, profitând de relația de colegialitate pe care aceștia o aveau, a rugat-o să-l ducă la domiciliu, cu mențiunea că femeia nu știa unde locuia colegul său.

Cei doi au ajuns în zona denumită popular „Osoi”, situată pe raza comuna Horodnic de Sus, zonă în care se află predominant terenuri agricole. Acolo, individul i-a solicitat femeii să oprească autoturismul, aceasta conformându-se.

Imediat, acesta i-a smuls cheile autoturismului din contact, după care a constrâns-o pe femeie, prin amenințări, să întrețină raporturi sexuale, în autoturism.

Având în vedere starea de temere ce i s-a creat, victima a acceptat să fie condusă către domiciliu, ocazie cu care s-a urcat înapoi în autoturism, pe scaunul din spate, la volanul autoturismului urcându-se agresorul.

Ulterior, profitând că individul a adormit, aceasta a reușit să sune la 112. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii, care i-a identificat pe cei doi în autoturism.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „viol” și „lipsire de libertate în mod ilegal”, și s-a dispus reținerea autorului.

Prin Încheierea Judecătoriei Rădăuți, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, fiind emis mandatul de arestare preventivă prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției municipiului Rădăuți – Biroul Investigații Criminale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite