Coliziune între un autoturism și un atelaj hipo, la ieșire din Rădăuți spre Burla FOTO

AcasăLocaleRădăuțiColiziune între un autoturism și un atelaj hipo, la ieșire din Rădăuți...

Coliziune între un autoturism și un atelaj hipo, la ieșire din municipiul Rădăuți, spre localitatea Burla, luni seară.

Up date:

Un bărbat în vârstă de 34 ani, conducea autoturismul pe DJ 209K, din direcția sat Burla către mun. Rădăuți, având ca pasager pe locul din spate un minor în vârstă de 6 ani.

La un moment dat, fiind într-o zonă fără iluminat stradal, conducătorul auto a fost surprins pe sensul său de circulație de un atelaj hipo, care se deplasa dinspre mun. Rădăuți către sat Burla, fiind condus de un bărbat în vârstă de 36 ani, acesta fiind singur în atelaj.

În urma acestui eveniment rutier, conducătorul auto și căruțașul au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul Municipal Rădăuți. Ulterior, căruțașul a fost transferat la Spitalul Clinic Județean Suceava pentru acordarea de îngrjiri medicale de specialitate.

De asemenea, în urma impactului, cabalina a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Municipal Rădăuți i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, respectiv conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știre inițială:

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Au fost evaluate medical două persoane, una din atelajul hipo, iar cealaltă din mașină. Acestea erau conștiente și cooperante.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite