O şoferiţă a provocat un accident rutier după ce a ieşit cu maşina dintr-o curte fără să acorde prioritate, la Rădăuți FOTO

O şoferiţă a provocat un accident rutier după ce a ieşit cu maşina dintr-o curte fără să acorde prioritate, la Rădăuți

La data de 10 martie, în jurul orelor 13.30, un tânăr de 22 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a condus autoturismul marca VW Passat, pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Rădăuți, având direcția de deplasare spre localitatea Bădeuți.

La un moment dat, din curtea unui imobil a ieșit autoturismul marca Opel Astra, condus de către o femeie, care a efectuat virajul la dreapta fără să acorde prioritate autoturismului marca VW Passat care circula regulamentar.

În urma coliziunii autoturismul marca Opel Astra a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu autoturismul marca VW Golf, condus de un bărbat din municipiul Rădăuți.

În urma impactului, conducătoarea autoturismului marca Opel Astra cât și pasagera din dreapta față, au suferit leziuni ușoare și au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Toți conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul fiecăruia, apoi li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră