O șoferiță beată a avariat două mașini, la Rădăuți

AcasăLocaleRădăuțiO șoferiță beată a avariat două mașini, la Rădăuți

O șoferiță beată a avariat două mașini, la Rădăuți

Vineri, în jurul orei 12.00, o femeie a condus autoturismul pe strada Libertății, din municipiul Rădăuți, iar când a ajuns în dreptul restaurantului Heraldic, a acroșat cu partea lateral-dreapta autoturismul marca Toyota, acesta fiind parcat pe partea dreapta, fiind sens unic, provocându-i avarii.

Totodată, după evenimentul produs, femeia și-a continuat deplasarea pe strada Topliței spre strada Ieraclie Porumbescu, acroșând alt autoturism care se deplasa în aceeași direcție, condus de un bărbat din municipiul Rădăuți.

Întrucât șoferița emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilomnetru, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, femeia a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice.

Procedându-se la testarea acesteia cu aparatul Drugtest, acesta a refuzat, iar la spital i-au fost recoltate și probe de sânge, respectiv de urină în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive din organism.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite