Pieton care a traversat neregulamentar, accidentat de o mașină

AcasăLocaleRădăuțiPieton care a traversat neregulamentar, accidentat de o mașină

Pieton care a traversat neregulamentar, accidentat de o mașină

Duminică noapte, în jurul orelor 23.30, un tânăr de 25 ani, din comuna Sucevița, în timp ce conducea autoturismul marca BMW (înmatriculat în Germania), pe strada Piața Unirii, din municipul Rădăuți, pe banda 1 de circulație, având direcția de deplasare dinspre str. 1 Mai din mun. Rădăuți spre str. Bogdan Vodă din localitate, ajungând în zona supermarketului ”Profi”, a surprins și accidentat, pe sensul său de deplasare, un bărbat de 41 ani, din comuna Ulma, care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, iar pietonul nu a putut fi testat, din cauza leziunilor corporale suferite în urma evenimentului rutier. 

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite