Rădăuțeanul beat și fără permis, urmărit în trafic și oprit cu focuri de armă, a fost arestat preventiv

Stire din :

Rădăuțeanul beat și fără permis, urmărit în trafic și oprit cu focuri de armă, a fost arestat preventiv

În data de 28 octombrie, în jurul orei 14.30, un bărbat de 30 de ani, din municpiul Rădăuți, a fost surprins în flagrant în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes-Benz pe drumurile publice de pe raza municipiului Rădăuți și în afara localității Frătăuții Vechi, neconformându-se semnalelor regulamentare de oprire efectuate de echipajul de poliție. Oamenii legii au efectuat uz de armă în vederea opririi forțate a vehiculului în cauză și imobilizarea conducătorului auto. Fiind testat cu aparatul etilometru a rezultat o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool în aerul expirat, conform testului din data de 28 octombrie. De asemenea, ca urmare a interogării bazelor de date s-a stabilit faptul că individul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, precum și a consultării procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a concluzionat faptul că se impune luarea unei măsuri preventive față de bărbatul de 30 de ani, în stare de recidivă postcondamnatorie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Astfel, prin ordonanța organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore, începând cu data de 28 octombrie.

La data de 04 noiembrie, individul a fost prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți, față de acesta a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost depust în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :