Femeie cu cetățenie română și ucraineană, prinsă cu sume mari de bani în mașină, în apropierea Vămii Siret FOTO

Stire din :

O femeie cu cetățenie română și ucraineană a fost depistată de polițiștii de frontieră cu sume mari de bani în mașină, în apropierea Vămii Siret.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 09.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret a oprit în trafic, pe comunicația PTF Siret – Siret, pe DN 2, la aproximativ 700 de metri de PTF Siret, pentru control un mijloc de transport, marca Volkswagen, înmatriculat în Ucraina.

La volan se afla o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană. În vehicul se mai aflau în calitate de pasageri, încă cinci persoane.

În urma unui control specific, au fost descoperite 30.000 de lire sterline, 60.000 de euro și 25.917 lei, despre care femeia a declarat că-i apațin, dar nu deține dovada declarării în vamă.

Având în vedere cele constatate, în baza articolului 17, alin 2 din Legea 86/2006, modifictă prin OUG 54/2010, persoanele, mijlocul de transport și sumele în lei și valută, au fost înaintate către Biroul Vamal Siret, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :