Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România, a vizitat Punctul de Trecere a Frontierei Siret FOTO

AcasăRădăuțiSiretKathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România, a vizitat Punctul de Trecere a...

Excelența Sa Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România, a vizitat vineri, 15 martie, Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Însoțită de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, aceasta s-a întâlnit cu șeful Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk.

Ambasadorului SUA în România i-au fost prezentate fotografii și imagini video din timpul crizei refugiaților.

Partea ucraineană a mulțumit României și Sucevei în special, precum și SUA, pentru sprijinul consistent acordat în perioada de la începutul războiului.

Kathleen Kavalec a apreciat foarte strânsa legătură dintre administrațiile regionale de la Suceava și Cernăuți, fiind convinsă că secretul reușitei în această perioadă dificilă a fost în primul rând această strânsă legătură între sudul și nordul Bucovinei, între cele două administrații și în special între oameni.

Excelența Sa s-a interesat despre situația actuală din Ucraina, a încurajat poporul ucrainean în lupta împotriva agresorului de la răsărit și a asigurat de tot sprijinul SUA în continuare. A declarat că pleacă de aici cu un exemplu de practici între două țări și două regiuni vecine care în vremuri grele au strâns rândurile mai tare ca oricând.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite