Un minor rănit și trei autovehicule avariate, la Sucevița

AcasăRădăuțiSucevițaUn minor rănit și trei autovehicule avariate, la Sucevița

Un minor rănit și trei autovehicule avariate, după ce un șofer a intrat cu mașina pe contrasens.

Duminică după-amiază, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin apel 112 că pe raza comunei Sucevița a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 60 ani, din comuna Frătăuții Noi, conducea autoturismul, din direcția com. Sucevița către com. Marginea, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe contrasens și a acroșat cu partea lateral-stânga autoturismul, condus de o femeie în vârstă de 32 ani, din comuna Sucevița.

În urma coliziunii, autoturismul bărbatului de 60 de ani a ricoșat într-o autoutiliatară, care era parcată în parcarea unui magazin din comuna Sucevița, provocându-i avarii.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui pasager din autoturismul, condus de șoferul din Frătăuții Noi, un minor în vârstă de 12 ani.

Copilul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite