Un bărbat din Rădăuți a fost găsit mort în sauna improvizată în locuință

Un bărbat din Rădăuți a fost găsit mort în sauna improvizată în locuință

La 29 noiembrie, în jurul orei 12.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de un bărbat din municipiul Rădăuți, că vecinul său nu a răspuns la ușă și nici la telefon, de câteva zile.

Polițiștii au stabilit că, bărbatul de 76 de ani locuia singur în municipiul Rădăuți. Întrucât acesta nu a mai răspuns la ușă și nici la telefon de circa trei zile, vecinul său a solicitat sprijinul unui echipaj de pompieri pentru a pătrunde în locuința acestuia.

După pătrunderea în locuință, într-o cameră în care era improvizată o saună a fost identificat trupul neînsuflețit al bărbatului.

La fața locului a intervenit și un echipaj de ambulanță -SMURD din cadrul ISU Suceava-Detașamentul de Pompieri Rădăuți, care a constatat decesul bărbatului.

În urma examinării cadavrului nu s-au observat leziuni traumatice și nici elemente care să creeze suspiciuni cu privire la deces. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei deceselui.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră