spot_img

Un rădăuțean cu permisul anulat a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1.26

AcasăLocaleRădăuțiUn rădăuțean cu permisul anulat a fost depistat la volan cu o...

Un rădăuțean cu permisul anulat a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1.26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 21 aprilie, în jurul orei ora 14.30, în baza unor informații deținute, patrulele din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliția Mun. Rădăuți, s-au deplasat pe strada Mihai Bodnar din municipiul Rădăuți, unde au oprit pentru control, un autoturism care se deplasa din direcția străzii Constantin Dobrogeanu Gherea din municipiul Rădăuți.

La volanul autoturismului, a fost identificat un bărbat de 45 ani, din municipiul Rădăuți. Acesta se afla singur în autoturism.

Întrucât acesta nu a prezentat pentru control permisul de conducere a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române, ocazie cu care s-a constatat faptul că figurează cu permisul de conducere „ANULAT”.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img