Un șofer care era urmărit de polițiști pe străzile din Rădăuți a avariat un autoturism

Stire din :

Un șofer care era urmărit de polițiști pe străzile din Rădăuți a avariat un autoturism.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, Biroul de Ordine Publică, au observat un autoturism care se deplasa pe strada Horea, către strada 1 Mai din municipiul Rădăuți.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire folosind semnalele luminoase și acustice, moment în care, conducătorul autoturismului nu s-a conformat, continuându-și deplasarea în trombă pe străzile Horea, Vasile Conta apoi pe strada 1 Mai, unde a acroșat un autoturism, după care și-a continuat deplasarea, fiind blocat cu autospeciala de poliție pe strada 1 Mai din municipiul Rădăuți.

Conducătorul auto a fost legitimat în persoana unui bărbat din municipiul Rădăuți.

Conducătorul auto a prezentat documentul de identitate, permisul de conducere și autorizația de circulație provizorie a autoturismului.

În urma verificărilor efectuate asupra documentelor, s-a constatat faptul că autoturismul cu numărul de înmatriculare provizoriu are autorizația de circulație provizorie expirată, iar polița de asigurare obligatorie RCA era expirată.

Ulterior, șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, iar testul a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care persoana în cauză a fost testată cu aparatul DRUGTEST marca Drager, iar testul a indicat rezultat negativ.

Șoferului i-a fost reținut permisul de conducere și a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea indicațiilor polițișstului rutier, dar și pentru lipsă RCA. De asemenea, au fost ridicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale vehiculului, acesta fiind indisponibilizat.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :