Un șofer din Rădăuți a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1.22

Stire din :

Un șofer din Rădăuți a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.25, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, Compartimentul Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, au observat un autoturism, care se deplasa haotic dinspre centrul municipiului către orașul Milișăuți.

Astfel, s-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului respectiv, folosind semnalele speciale de avertizare ale autospecialei, conducătorul autoturismului conformându-se, oprind autoturismul pe partea dreaptă a străzii Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți.

La volanul autoturismului respectiv, a fost identificat un bărbat de 54 de ani, din municipiul Rădăuți.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul testului fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe de sânge, însă în prezența personalului medical și a lucrătorilor de poliție a refuzat.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de acesta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :