Brașovean cu dreptul de a conduce suspendat, depistat în PTF Vicovu de Sus

Brașovean cu dreptul de a conduce suspendat, depistat în PTF Vicovu de Sus

Poliţiştii de frontieră suceveni cercetează un bărbat din județul Brașov care s-a prezentat în PTF Vicovu de Sus la volanul unui autoturism, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Miercuri, 7 februarie a.c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în România, un cetăţean român, în vârstă de 70 de ani.

Bărbatul domiciliat pe raza județului Brașov, conducea un microbuz înmatriculat în România.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile române, însă în urma unor verificări suplimentare s-a constatat faptul că avea suspendat dreptul de a conduce.

Polițiștii de frontieră au ridicat permisul de conducere, eliberându-i bărbatului o dovadă de reținere fără drept de circulație, drept urmare acesta și-a continuat călătoria în calitate de pasager.În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui drept a fost suspendat.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră