Mopedist accidentat de o șoferiță care a depășit pe linia continuă

AcasăRădăuțiVicovu de SusMopedist accidentat de o șoferiță care a depășit pe linia continuă

Un mopedist a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o șoferiță care a depășit pe linia continuă.

Luni după-amiază, în timp ce conducea autoturismul pe DJ209G din direcția localitatea Straja – orașul Vicovu de Sus, într-o curbă, pe un sector de drum prevăzut cu linie continuă, o femeie de 51 de ani din municipiul Rădăuți a efectuat o manevră de depășire a mopedului condus de un bărbat de 58 de ani din orașul Vicovu de Sus, moment în care a intrat în coliziune cu acesta.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea bărbatului de 58 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza leziunilor suferite, bărbatul de 58 de ani nu a putut fi testat de polițiști cu aparatul etilotest, dar la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că mopedul condus de bărbatul de 58 de ani nu era înregistrat și nu avea RCA valabil.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite