Reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție obținut de mama sa

AcasăRădăuțiVicovu de SusReținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție obținut de...

Reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție obținut de mama sa

La data de 02 martie, în jurul orei 14.40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați direct pe telefonul de serviciu de către o femeie din orașul Vicovu de Sus, cu privire la faptul că fiul ei nu a respectat obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva lui la data de 01 martie, aflându-se în curtea locuinței sale.

Față de cele sesizate, la fața locului s-a deplasat în regim de urgență un echipaj de poliție care l-a identificat pe bărbat, aflându-se în curtea imobilului apelantei.

În urma verificărilor efectuate și a discuțiilor purtate cu persoana vătămată, a rezultat faptul că la data de 01 martie, împotriva fiului polițiștii au emis ordinul de protecție provizoriu, obligându-l la păstrarea unei distanțe minime de 50 m față de mama sa și de locuința acesteia și dispunând evacuarea din imobil pentru comportament agresiv.

Bărbatul a fost surprins în flagrant de poliţiști, în curtea imobilului, încălcând astfel obligaţia impusă prin ordinul de protecție provizoriu, respectiv să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de mama sa şi locuinţa acesteia.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 02 martie, s-a dispus prin ordonanță efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia din măsurile prevăzute la art. 31 alin. (1) și dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.

Totodată, față de bărbat s-a dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite