Tânără de 18 ani accidentată în timp ce traversa strada neregulamentar, la Vicovu de Sus

AcasăRădăuțiVicovu de SusTânără de 18 ani accidentată în timp ce traversa strada neregulamentar, la...

Tânără de 18 ani accidentată în timp ce traversa strada neregulamentar, la Vicovu de Sus

La data de 26 ianuarie, polițiștii Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus, a avut loc un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări efectuate, a rezultat că la data de 26 ianuarie, în jurul orei 15.50, un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna Vicovu de Jos, a condus autoturismul pe strada Calea Cernăuți pe raza orașului Vicovu de Sus, din direcția Vicovu de Sus către Vicovu de Jos, iar în momentul deplasării pe sensul de mers, de pe sensul opus a traversat la o distanță de aproximativ 30 de metri față de trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, o tânără în vârstă 18 ani, acroșând-o cu partea din față a autoturismului.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a tinerei de 18 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind negativ, fiind condus la Spitalul Mun. Rădăuţi, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite