Ucrainean prins cu permis de conducere fals în PTF Vicovu de Sus

Ucrainean prins cu permis de conducere fals în PTF Vicovu de Sus

Un cetățean ucrainean este cercetat de polițiștii de frontieră din PTF Vicovu de Sus după ce la controlul de frontieră a prezentat un permis de conducere fals, având însemnele autorităților din Ucraina.

Miercuri, 22 noiembrie, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, s-a prezentat pentru a intra în România un cetățean ucrainean, în vârstă de 61 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul de frontieră, odată cu pașaportul și certificatul de înmatriculare, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților ucrainene, dar care nu întrunea condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind fals.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o peroană care nu posedă permis de conducere.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră