Un adolescent de 14 ani a furat un moped din fața porții unei gospodării din Vicovu de Sus

Stire din :

Un adolescent de 14 ani a furat un moped din fața porții unei gospodării din Vicovu de Sus. Acesta le-a declarat polițiștilor că a găsit mopedul căzut într-un șanț

Luni, în jurul orei 12.00, lucrătorii Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de un bărbat de 35 ani, din orașul Vicovu de Sus, că persoane necunoscute i-au sustras un moped, care se afla parcat în fața porții sale.

Având bănuiala că mopedul a fost sustras de persoane de etnie rromă din localitate, polițiștii s-au deplasat pe strada Romană, din orașul Vicovu de Sus.

În timp ce se aflau pe strada Romană, lucrătorii de poliție au observat o persoană ciruculând pe drumul public cu un moped, care corespundea cu descrierea mopedului sustras.

Polițiștii au procedat la oprirea mopedistului, acesta fiind condus de un adolescent în vârstă de 14 ani din orașul Viocovu de Sus.

Minorul le-a declarat polițiștilor că a găsit mopedul căzut într-un șanț, dar ulterior a recunoscut faptul l-a furat din fața unui imobil, cu aproximativ 30 de minute de la interceptarea acestuia.

Adolescentul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând o valoare de 0.00 mg/l alcool pur în aerul exiprat.

La nivelul Poliției Orașului Vicovu de Sus a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”furt”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”. Mopedul nu avea montată vreo plăcuță care să conțină vreun număr de înregistrare.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :