spot_img

Un bărbat din Straja a fost reținut după ce a urcat la volan beat și fără permis

AcasăEvenimentUn bărbat din Straja a fost reținut după ce a urcat la...

Un bărbat din Straja a fost reținut după ce a urcat la volan beat și fără permis

La data de 08 noiembrie s-au continuat cercetările privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, comise la data de 24 octombrie, de un bărbat de 36 ani, din comuna Straja.


Reamintim că la data de 24 octombrie, în jurul orei 20.35, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectuau serviciul de îndrumare, supraveghere şi control al traficului rutier, pe DJ 209 G Straja, au observat și oprit autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Straja.


În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.


S-a procedat la conducerea șoferului la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, unde acesta și-a dat consimțământul, astfel fiind recoltate două probe biologice de sânge.


Prin ordonanța s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul de 36 de ani.

De asemenea, prin ordonanță s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img