A intrat cu mașina într-o căruță, apoi a fugit de la fața locului

A intrat cu mașina într-o căruță, apoi a fugit de la fața locului

La data de 09 februarie, în jurul orelor 20.00, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 291A în localitatea Buda, comuna Zvoristea, având direcţia de deplasare dinspre Zamostea către Zvoristea, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală, după care şi-a continuat deplasarea până în satul Adâncata.

Ulterior, pe DN29A, autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost identificat de către un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 8 Poliţiei Rurală Adâncata.

La volanul autoturismului respectiv, a fost identificat bărbatul de 41 de ani din municipiul Suceava, care a devenit recalcitrant şi nu a dorit să coopereze cu organele de poliţie, motiv pentru care au fost solicitate în sprijin echipaje suplimentare, care au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a căruțașului şi a unui pasager din atelajul hipo.

Conducătorul autoturismului a refuzat testarea cu aparatul etilometru şi prelevarea mostrelor biologice de sânge. De asemenea, conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilometru, rezultat fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră