Pompierii caută în tânăr posibil înecat în râul Siret, la Zvoriștea FOTO VIDEO

Stire din :

Pompierii caută în tânăr posibil înecat în râul Siret, la Zvoriștea

Up date:

Băiatul de 18 ani, locuia efectiv pe raza localității Văculești, județul Botoșani, până la vârsta de 18 ani fiind în plasament de tip familial.

La data de 07 iulie, acesta a mers de la locuința de domiciliu, la imobilul mamei sale în localitatea Zvoriștea, pentru a o ajuta pe aceasta la treburile gospodărești, implicit la pășunarea ovinelor de la o stână pe care aceasta o deține pe raza localității Zvoriștea.

La data de 11 iulie, dis-de-dimineață, tânărul s-a deplasat împreună cu fratele său, în vârstă de 13 ani, la stână din localitate pentru a pășuna ovinele.

În jurul orei 12.00, în timp ce acesta supraveghea ovinele, fiind pe marginea râului Siret a observat că o ovină a căzut în apă. Imediat, tânărul a sărit în apă cu scopul de a o salva.

Din cauza debitului crescut al râului Siret, acesta nu a mai reușit să iasă din apă, motiv pentru care a început să strige după ajutor, fiind auzit de către fratele său.

Adolescentul de 13 ani s-a deplasat către un alt grup de persoane aflat pe marginea râului Siret unde a solicitat ajutor menționând faptul că fratele său a căzut în apă și se îneacă. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, echipaje din cadrul ISU Suceava cu două bărci pneumatice și un echipaj de poliție din cadrul SPR 8 Adâncata.

Tânărul de 18 ani a fost scos din apă și s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire acesta nu a mai putut fi salvat, diind constatat decesul.

Știre inițială:

Misiune de căutare a unei persoane (un tânăr în vârstă de 18 ani) care se presupune că s-ar fi înecat în râul Siret, pe raza localității Zvoriștea.

Tânărul de 18 ani a fost găsit și a fost adus la mal. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire , a fost declarat decesul tânărului.

S-a intervenit cu două bărci pneumatice, cu accesorii specifice, de la Detașamentul de Pompieri Suceava și de la Garda de Intervenție Siret.

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD.

Tânărul de 18 ani a fost găsit și a fost adus la mal. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire , a fost declarat decesul tânărului.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :