Pompierii caută în tânăr posibil înecat în râul Siret, la Zvoriștea FOTO VIDEO

AcasăRădăuțiZvorișteaPompierii caută în tânăr posibil înecat în râul Siret, la Zvoriștea FOTO...

Pompierii caută în tânăr posibil înecat în râul Siret, la Zvoriștea

Up date:

Băiatul de 18 ani, locuia efectiv pe raza localității Văculești, județul Botoșani, până la vârsta de 18 ani fiind în plasament de tip familial.

La data de 07 iulie, acesta a mers de la locuința de domiciliu, la imobilul mamei sale în localitatea Zvoriștea, pentru a o ajuta pe aceasta la treburile gospodărești, implicit la pășunarea ovinelor de la o stână pe care aceasta o deține pe raza localității Zvoriștea.

La data de 11 iulie, dis-de-dimineață, tânărul s-a deplasat împreună cu fratele său, în vârstă de 13 ani, la stână din localitate pentru a pășuna ovinele.

În jurul orei 12.00, în timp ce acesta supraveghea ovinele, fiind pe marginea râului Siret a observat că o ovină a căzut în apă. Imediat, tânărul a sărit în apă cu scopul de a o salva.

Din cauza debitului crescut al râului Siret, acesta nu a mai reușit să iasă din apă, motiv pentru care a început să strige după ajutor, fiind auzit de către fratele său.

Adolescentul de 13 ani s-a deplasat către un alt grup de persoane aflat pe marginea râului Siret unde a solicitat ajutor menționând faptul că fratele său a căzut în apă și se îneacă. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, echipaje din cadrul ISU Suceava cu două bărci pneumatice și un echipaj de poliție din cadrul SPR 8 Adâncata.

Tânărul de 18 ani a fost scos din apă și s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire acesta nu a mai putut fi salvat, diind constatat decesul.

Știre inițială:

Misiune de căutare a unei persoane (un tânăr în vârstă de 18 ani) care se presupune că s-ar fi înecat în râul Siret, pe raza localității Zvoriștea.

Tânărul de 18 ani a fost găsit și a fost adus la mal. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire , a fost declarat decesul tânărului.

S-a intervenit cu două bărci pneumatice, cu accesorii specifice, de la Detașamentul de Pompieri Suceava și de la Garda de Intervenție Siret.

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD.

Tânărul de 18 ani a fost găsit și a fost adus la mal. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire , a fost declarat decesul tânărului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite