Bărbat găsit mort pe o bancă din centrul orașului Gura Humorului

Stire din :

Un bărbat de 67 de ani a fost găsit mort pe o bancă din centrul orașului Gura Humorului.

Duminică, în jurul orei 13.00, Poliția Gura umorului a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de o localnică din orașul Gura Humorului, că pe o bancă din centrul orașului a fost găsită o persoană, posibil decedată.

La fața locului, respectiv pe o bancă situată pe strada Uzinei, în fața magazinului ,,Bonito” din centrul orașului Gura Humorului, a fost găsit un bărbat, în stare de inconștiență. În urma investigațiilor efectuate de echipajul de ambulanță sosit la fața locului s-a constatat că acesta era decedat.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul decedat era un bărbat de 67 ani, din orașul Gura Humorului, necăsătorit și fără copii. Acesta locuia singur, iar în dimineața de 15 ianuarie, în jurul orei 10.00, a plecat de la locuința sa spre centrul orașului. Bărbatul s-a plimbat prin zona pieței agro-alimentare, iar la un moment dat s-a așezat pe banca din fața magazinului ,,Bonito”, unde a decedat.

A fost identificat și fratele defunctului, care a declarat că fratele său era cunoscut cu afecțiuni medicale și nu se afla sub tratament medical. Acesta nu era înscris la vreun medic de familie.

În urma efectuării cercetării la fața locului nu au fost constatate elemente de suspiciune cu privire la deces, la examinarea cadavrului nefiind observate urme de violență.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :