Blocat de polițiști în trafic, după ce a gonit cu mașina cu viteza de peste 160 km/h

Stire din :

Blocat de polițiști în trafic, după ce a gonit cu mașina cu viteza de peste 160 km/h

Echipajul din cadrul Biroului Rutier Suceava în timp ce efectua activităţi de control trafic rutier, pe DN 17, pe raza localității Ilișești, miercuri seară, în jurul orelor 20.00, a depistat în trafic un autoturism, care circula din direcția localității Păltinoasa spre localitatea Stroiești, condus de către o persoană de sex masculin și care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, după care a circulat cu viteza de 101 km/h, plecându-se în urmărirea acestuia.

În continuare, conducătorul auto s-a deplasat cu viteza de 161 km/h spre localitatea Stroiești, a efectuat mai multe depășiri după care, în loc Stroiești, a circulat cu viteza de 141 km/h și a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, continuându-și deplasarea spre localitatea Șcheia.

S-a continuat urmărirea acestuia spre localitatea Șcheia, iar la intersecția cu localitatea Trei Movile, s-a reusit oprirea pe partea dreaptă a drumului.

La volan autoturismului se afla o persoană de sex maculin. Bărbatul era singur în mașină.

S-a procedat la legitimarea persoanei care se afla la volanul autoturismului și s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 35 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date, rezultând faptul că deține permisul de conducere însă la dreptul de aconduce acesta apare „cu restricții – suspendat”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. 

Pentru abaterile contravenționale la regimul rutier, conducătorul auto a fost sancționat cu opt amenzi contravenționale în valoare totală de 7.500 lei.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :