Două șoferițe implicate într-un accident rutier la Păltinoasa. Una dintre ele avea o alcoolemie de 0.56

Două șoferițe implicate într-un accident rutier la Păltinoasa. Una dintre ele avea o alcoolemie de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma impactului dintre cele două autoturisme, două persoane au fost rănite.

Sâmbătă, în jurul orelor 15.30, o femeie de 32 ani, din comuna Păltinoasa, în timp ce conducea autoturismul pe DC 27, în interiorul localităţii Păltinoasa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în mers faţa de autovehiculul care circula din sens opus, pe un sector de drum în pantă şi fără marcaj longitudinal de separare a celor două sensuri de mers, intrând în coliziune laterală stânga faţă acesta.

La volanul celuilalt autorurism de afla o tânără de 23 ani, din comuna Drăgoieşti, care la rândul său, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de autovehicul care circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două pasagere, din autoturismul condus de tânăra de 23 de ani.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ pentru tânăra de 23 ani și de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătoarea auto de 32 ani.

Ambele șoferițe au fost conduse la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: