Depistat la volan cu o alcoolemie de 1.29 și cu permisul suspendat

AcasăGura HumoruluiVamaDepistat la volan cu o alcoolemie de 1.29 și cu permisul suspendat

Un bărbat din Molid a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1.29 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu permisul de conducere suspendat.

Vineri seară, în jurul orei 21.30, un bărbat de 37 de ani, din satul Molid, comuna Vama, în timp ce conducea autoturismul pe strada Belțag, de pe raza satului Molid, a fost oprit pentru control, ocazie cu care i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest.

Urmare a testării, a rezultat că cel în cauză prezenta o concentrație alcoolică de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere faptul că șoferul a condus un autovehicul pe drumurile publice fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta a fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

Totodată, au fost efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, constatând că șoferul este posesor de permis de conducere, însă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, este cu RESTRICȚII-SUSPENDAT.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite