Un tânăr din Vama s-a dat drept altcineva în fața polițiștilor, după ce a fost prins fără permis la volan

Un tânăr de 20 de ani, din Vama, s-a dat drept altcineva în fața polițiștilor, după ce a fost prins fără permis la volan

Marți seară, în jurul orei 20.00, lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce își desfășurau atribuțiile de serviciu pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, au observat un autoturism care a ieșit din stația peco ,,SOCAR”.

Întrucât la vederea autospecialei de poliție, conducătorul auto s-a panicat și plecat în viteză de pe loc, s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului a oprit pe partea dreaptă a părții carosabile. Acesta a prezentat pentru control doar certificatul de înmatriculare al autovehiculului, iar în legătura cu celelalte documente a precizat că nu le are asupra sa.

Având în vedere aceste aspecte i s-a solicitat conducătorului auto să se legitimeze, ocazie cu care acesta le-a spus agenților că se numește R.Ș. de 20 ani, cu domiciliul în satul Vama.

Au fost efectuate verificări în bazele de date, întrucât existau suspiciuni cu privire la identitatea persoanei, deoarece aspectul fizic din poză nu corespundea cu aspectul fizic al persoanei oprite, au fost efectuate verificări suplimentare, stabilind că persoana oprită se numește I.Ș. de 20 ani cu domiciliul în Vama.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române s-a constatat că tânărul avea dreptul de conducere “cu restricții suspendat”.

Tânărului i s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și i s-a adus la cunoștință că nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la finalizarea cercetărilor.

Totodată, acesta a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu amendă în suma de 1305 lei.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: