Șoferi depistați la volan drogați sau băuți

Șoferi depistați la volan drogați sau băuți

La data de 10 decembrie, ora 02.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Broșteni și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, supraveghere și control trafic rutier, l-au identificat pe strada Bistriței, din orașul Broșteni, pe un bărbat de 38 ani, din orașul Broșteni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la UPU Vatra Dornei în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea sub influența alcoolului”.

Totodată, cu ocazia efectuării filtrului rutier, polițiștii au oprit regulamentar un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 ani, din municipiul Vatra Dornei, iar cu această ocazie, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină.

Acesta a fost condus la UPU Vatra Dornei în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

Tot la data de 10 decembrie, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier și din cadrul Poliției Orașului Broșteni, în timp ce se aflau pe D.N.17B din orașul Broșteni, acționând în baza planului de acțiune pe cauze generatoare, a oprit pentru control autoturismul Volkswagen.

Autoturismul era condus în momentul opririi de un bărbat de 27 ani, din comuna Borca, județul Neamț, care a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.


Întrucât existau suspiciuni cu privire la comportamentul acestuia, s-a procedat la testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul testului fiind ,,pozitiv” pentru substanța „methamphetamine”, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanțelor psihoactive.


S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră