Un bărbat a fost rănit după ce a căzut în gol, peste parapet, pe malul râului Bistrița

AcasăVatra DorneiBroșteniUn bărbat a fost rănit după ce a căzut în gol, peste...

Un bărbat a fost rănit după ce a căzut în gol, peste parapet, pe malul râului Bistrița

La data de 04 februarie, în jurul orei 21.15, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Broșteni au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 că un bărbat a căzut de pe marginea carosabilului pe malul râului Bistrița.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că pe malul stâng al râului Bistrița, în dreptul Drumului Național 17B, din satul Frasin, orașul Broșteni, se află o persoană de sex masculin rănită, iar în dreptul acestuia pe Drumul Național 17B, sprijinită de un parapet, se afla o bicicletă cu care persoana vătămată se deplasa.

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava – Substația Broșteni, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului.

Potrivit polițiștilor, bărbatul se deplasa pe direcția Broșteni – Borca cu bicicleta. La un moment dat, acesta s-a oprit, a coborât de pe bicicletă, iar din cauza înălțimii joase a parapetului, a faptului că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și din cauza întunericului, aceea porțiune de drum fiind neiluminată, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut peste parapet pe malul râului Bistrița.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite