Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort în albia pârâului Cârlibaba

AcasăVatra DorneiCârlibabaUn bărbat de 35 de ani a fost găsit mort în albia...

Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort în albia pârâului Cârlibaba

Marți dimineață, ora 08.30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de o femeie din comuna Cârlibaba, că fratele acesteia de 35 ani, din aceeași localitate, a fost găsit înecat în albia pârâului Cârlibaba.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, bărbatul locuia împreună cu tatăl și fratele acestuia. În seara zilei de 27 februarie, în jurul orei 20.30, acesta a fost observat în timp ce se deplasa spre locuință pe drumul comunal 86A, în stare avansată de ebrietate.

Din discuțiile purtate cu fratele acestuia, s-a stabilit că în seara zilei de 27 februarie, bărbatul nu a ajuns la domiciliu, iar a doua zi dimineață a fost găsit înecat în albia pârâului Cârlibaba, în fața locuinței.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a constatat decesul, iar în urma examinării sumare a cadavrului, acesta nu prezenta urme de violență pe suprafața corpului și nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite