Individ reținut după ce a tâlhărit o femeie din Vatra Dornei

Stire din :

Individ reținut după ce a tâlhărit o femeie din Vatra Dornei. La scurt timp după săvârșirea infracțiunii, acesta a observat o patrulă de poliție în apropierea locuinței sale, s-a speriat, și a mers la imobilul unde domiciliază persoana vătămată și a abandonat bunurile sustrase.

Totul s-a petrecut în seara zilei de 20 februarie.

D.P.S. din municipiul Vatra Dornei a urmărit persoana vătămată circa 150 de metri pe traseul spre locuinta acesteia. În momentul în care femeia a ajuns în fața imobilului unde domiciliază, individul și-a tras gluga de la haină pe cap, pentru a nu fi recunoscut si a acostat-o pe victimă, căreia i-a smuls din mână punga de cumpărături și poseta cu bunurile personale.

Ulterior, acesta a fugit cu bunurile sustrase printre blocuri.

Întrucât la scurt timp după săvârșirea infracțiunii, autorul a observat o patrulă de poliție ce circula în apropierea locuinței sale, acesta s-a deplasat la imobilul unde domiciliază persoana vătămată și a abandonat bunurile sustrase, într-un loc întunecos situat în apropierea ușii de acces a imobilului respectiv.

Cu ocazia audierii, individul a recunoscut comiterea faptei. Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În urma consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lăngă Judecătoria Vatra Dornei, s-a stabilit ca în data de 22 februarie bărbatul va fi prezentat la Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :