A inundat scara blocului și a provocat și un scurcircuit după ce a spalat pereții cu un furtun

AcasăLocaleSuceavaA inundat scara blocului și a provocat și un scurcircuit după ce...

A inundat scara blocului și a provocat și un scurcircuit după ce a spalat pereții cu un furtun

La data de 21 februarie, în jurul orei 14.00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați de o femeie din municipiul Suceava că un vecin din bloc a ieșit cu un furtun de apă pe scara blocului, pentru a spăla pereții, provocând o inundație în scara blocului și un scurtcircuit la instalația electrică.

La fața locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care a constatat că la un bloc din cartierul Burdujeni, a fost provocată o inundație de la etajul III și până la parterul blocului, fiind provocat și un scurtcircuit la instalația electrică.

Bărbatul respectiv este cunoscut de boli psihice, fiind internat în mai multe rânduri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Din discuțiile purtate cu administratorul asociației de țocatari, s-a stabilit că blocul respectiv se află în reabilitate totală, și se va lua legătura cu reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Suceava în vederea stabilirii prejuduciului cauzat.

Bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatie Burdujeni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, distrugere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite