Accident rutier în municipiul Suceava.Două persoane au fost transportate la spital FOTO-VIDEO

Accident rutier în municipiul Suceava, în zona Gării Burdujeni, vineri noapte.

Up date:

La data de 08 martie, în jurul orei 22.20, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava a avut loc un accident rutier cu implicarea a două autoturisme. Din primele verificări s-a stabilit faptul că un autoturism în care se aflau 2 bărbați de 33 și 36 de ani din municipiul Suceava a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de către o femeie de 36 de ani din municipiul Suceava.

În momentul impactului în interiorul primului autoturism (prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă) se aflau două persoane de sex masculin, respectiv doi bărbați de 36 și 33 de ani, fără a se putea stabili cu exactitate care dintre aceștia se afla la volanul vehiculului, între declarațiile celor doi existand neconcordanțe. În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a unuia dintre bărbați și a conducătoarei auto de 36 ani.

Bărbatul de 33 de ani din autoturismul prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestuia i s-au prelevat două mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, conducătoarea auto de 36 ani a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesteia i s-a prelevat o mostră biologică de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul de 36 ani (aflat și el în autoturismul prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă) a refuzat testarea cu aparatul etilometru și, de asemeanea, a refuzat și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2,3 din C. pen., urmând a fi extinse cercetările în funcție de probatoriul administrat și a fi dispuse și măsuri procesuale.

Totodată, polițiștii au dispus imobilizarea utoturismului prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, întrucât, din verificări s-a stabilit cu nu avea ITP și nici RCA valabile.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD B2 și TIM, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Știre ințială:

Este vorba despre o coliziune între două autoturisme în care se aflau patru persoane.


Două persoane au fost monitorizate de către echipajele SMURD B2 și TIM.


Persoanele monitorizate au fost transportate la UPU Suceava pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră