Bătrân de 72 de ani din Suceava, găsit mort lângă blocul în care locuia

Stire din :

Bătrân de 72 de ani din Suceava, găsit mort lângă blocul în care locuia

Luni dimineață, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel SNUAU 112 de către un trecător că pe o alee din fața Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” Suceava, este o persoană căzută, în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei identificate pe sol, iar din cauza faptului că nu prezenta semne vitale, a fost preluată și a transportată la UPU Suceava.

În urma investigațiilor efectuate, a rezultat faptul că, la data 06 februarie, în jurul orei 06.00, pe strada Gavril Tudoraș, între autoturismele parcate, a fost identificată o persoană de sex masculin, în poziția culcat, cu fața în zăpadă, ce nu prezenta semne vitale.

Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 72 de ani, din municipiul Suceava.

Soția acestuia le-a spus oamenilor legii că bărbatul era cunoscut cu boli cardiace, iar la data de 06 februarie, în jurul orei 06.00, acesta a coborât în proximitatea blocului unde domiciliază, pentru a hrăni porumbeii, fapt des obișnuit de către acesta.

Personalul medical din cadrul Spitalului Județean Suceava, a transmis că bărbatul a fost identificat în stop cardio respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la ora 07.20.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :