Coliziune între un autoturism și un tractor la Bosanci. La volanul utilajului agricol se afla un tânăr de 17 ani

Coliziune între un autoturism și un tractor la Bosanci. La volanul utilajului agricol se afla un tânăr de 17 ani

La data de 22 septembrie, în jurul orei 17.15, o tânără de 22 ani, din comuna Ipotești, a condus autoturismul, pe strada Agronomului din localitatea Bosanci, iar când a ajuns în apropierea intersecției cu strada Aurel Vlaicu a inițiat manevra de depășire, pe marcajul longitudinal simplu continuu, a unui, tractor care tracta o remorcă neînregistrată, condus de un minor de 17 ani, din comuna Bosanci, moment în care tractorul a virat la stânga pentru a intra pe strada Aurel Vlaicu, intrând în coliziune cu acesta.

Pe moment, aceștia s-au înțeles să facă constatare amiabilă, au scos autoturismul în afara părții carosabile, iar tractorul l-au dus la o fermă, ulterior tânăra solicitând intervenția unei ambulanțe. Cei doi tineri implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Șoferița a fost transportată cu ambulanță la Spitalul Clinic Județean Suceava.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: