Cum se circulă pe drumurile naționale din județul Suceava VIDEO

Stire din :

Cum se circulă pe drumurile naționale din județul Suceava

Prefectura Suceava anunță că, pPe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația a fost asigurată pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă în condiții normale.

Potrivit suresei citate, toate sectoarele de drum au partea carosabilă ”la negru”, cu excepția DN2 limita cu județul Iași și DN15 C limita cu județul Neamț, zone unde ninge și la acest moment.

S-a acționat pe parcursul zilei de vineri și a nopții cu 30 ATB și șapte multifuncționale, fiind răspândite circa 450 tone material antiderapant.

Potrivit Prefecturii Suceava, pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, în pofida precipitațiilor sub formă de ninsoare care s-au înregistrat pe tot parcursul nopții și continuă și acum. Carosabilul este umed pe toate sectoarele de drum administrate, cu porțiuni acoperite cu zăpadă frământată 0-1cm.

S-a acționat pe toate sectoarele de drum național din administrare cu 35 utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat circa 570 tone material antiderapant.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :