Accident rutier grav între localitățile Dumbrăveni și Bursuceni. O persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite FOTO -VIDEO

AcasăSuceavaDumbraveniAccident rutier grav între localitățile Dumbrăveni și Bursuceni. O persoană și-a...

Accident rutier grav pe drumul dintre localitățile Dumbrăveni și Bursuceni, duminică noapte. O persoană ( o tânără în vârstă de 24 de ani) și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite.

Up date:

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din com. Vereşti, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe DC 65 în localitatea Dumbrăveni, având direcţia de deplasare dinspre Dumbrăveni către Bursuceni, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca BMW, care se deplasa dinspre Bursuceni către Dumbrăveni şi era condus de către o tânără, în vârstă de 24 de ani, din com. Vereşti, având ca pasager dreapta faţă pe un bărbat de 24 de ani şi pasager spate un adolescent de 17 ani.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătoarei auto şi vătămarea corporală gravă a trei persoane, care au fost transportate la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava.
Conducătorul autoturismului nu a putut a fi testat cu aparatul alcoolscop, fiind recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192 alin. (2) din Codul Penal şi vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196. Codul Penal.

Știre inițială:

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și patru persoane au rămas încarcerate.

Toate cele patru victime au fost găsite în stare de inconștiență.

Din nefericire, una dintre ele a fost declarată decedată, iar pentru altele două s-au aplicat manevre de resuscitare.

Cele două persoane inconștiente (doi bărbați) au fost preluate de ambulanțe pentru a fi transportate la UPU Suceava.

A patra persoană, un tânăr de 21 de ani, și-a revenit, si a fost transportată la UPU Suceava.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite