Bărbatul din Dumbrăveni, care a fost lovit de două mașini într-o singură zi, a murit la spital

AcasăSuceavaDumbraveniBărbatul din Dumbrăveni, care a fost lovit de două mașini într-o singură...

Bărbatul din satul Dumbrăveni, care a fost lovit de două mașini într-o singură zi, a murit la spital din cauza leziunilor grave suferite.

Duminică, 22 ianuarie, în jurul orei 13.00, bărbatul în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN29 în localitatea Salcea, la un moment dat a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care circula în fața sa.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Bărbatul a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava de echipajul SMURD conștient, stabil hemodinamic, fiind policontuzionat cu traumatism cranio cerebral minor, contuzie toraco-abdominală. Acesta nu a necesitat internare și a părăsit unitatea medicală.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Biciclistul a fost testat și el cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 19.25, bărbatul a fost implicat într-un nou eveniment rutier.

Astfel, un bărbat din satul Capu Câmpului, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, dinspre str. Traian Vuia înspre str. Ana Ipătescu, l-a surprins și accidentat pe bărbatul din Dumbrăveni, care traversa strada prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Pietonul nu a fost fi testat cu aparatul etilotest, recoltându-i-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Bărbatul accidentat fost adus la Spitalul Județean Suceava în stare gravă, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng.

Acesta a fost dus în sala de operație de la Neurochirurgie. Ulterior, bărbatul a fost internat în secția ATI a spitalului, fiind intubat și ventilat mecanic. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, vineri dimineață, acesta a încetat din viață.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite