O tânără de 24 de ani și-a pierdut viața și alți trei au fost răniți după ce un tânăr de 21 de ani a patruns cu mașina pe contrasens, la Dumbrăveni FOTO-VIDEO

O tânără de 24 de ani și-a pierdut viața și alți trei au fost răniți după ce un tânăr de 21 de ani a patruns cu mașina pe contrasens, la Dumbrăveni.

La data de 03 decembrie, în jurul orei 22.20, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Vereşti, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe DC 65 în localitatea Dumbrăveni, având direcţia de deplasare dinspre Dumbrăveni către Bursuceni, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca BMW, care se deplasa dinspre Bursuceni către Dumbrăveni şi era condus de o tânără în vârstă de 24 de ani, din comuna Vereşti, având ca pasager dreapta faţă pe soțul acesteia în vârstă de 24 de ani şi pasager spate, un tânăr în vârstă de 17 ani.


În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătoarei auto şi vătămarea corporală gravă a soțului acesteia și a tinerilor de 17 și respectiv 21 de ani.

Cei trei răniți au fost transportaţi la Spitalul Clinic Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava.


Conducătorul autoturismului nu a putut a fi testat cu aparatul alcoolscop, fiind recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră